Randje Per Week

SAL Jeanny

dinsdag 30 december 2014

Last things of the year ...


Hiya girlz,
Hoikes meiden,


Gelukkig kan ik nog wat showen in dit laatste blog van 2014 ... de sokken van de sokkenlap die ik eerst zo lelijk vond , blijken nu de mooiste te zijn die ik ooit gebreid heb !!   Wat een kleurenpracht !!!  De lap komt van http://www.bollekes.nl/ het is echt de moeite om even op die site te gaan kijken , je ziet de mooiste handgeverfde garens !!


Verder heb ik eigenlijk maar 1 voornemen voor volgend jaar en dat is genieten van elke dag dat ik me goed voel .en op handwerkgebied wil ik minstens 15 dingen maken in 2015


Met deze foto van sparkle sand lak nagels :-) wil ik jullie allemaal een heel gezond en kreatief nieuwjaar wensen !!
Thanks for looking !!
hugs, Patti

zaterdag 27 december 2014

a finishHiya girlz,
Hoikes meiden ,

Tijdens de kerstdagen die ik niet vier ( haha ) heb ik best wel lekker door kunnen breien !
De sokken voor vriendlief zijn klaar ..... 6 draads Opal op dpn 3 .


En de teleurstelling van de sokkenlap is helemaal weg , de sok word steeds mooier , wat kun je je toch vergissen , ik ben er helemaal verliefd op en ja , de kleur nagellak op mijn tenen staat er NIET bij , lol !!


Thanks for looking !
hugs, Patti

vrijdag 19 december 2014

A bit of a disappointmentHiya girlz'
hoikes meiden 

Een tijdje geleden had ik een kortingsbon gewonnen op Facebook en daar had ik een sokblank voor besteld ...  ik had er nog nooit eerder een opgebreid en deze leek me zoooo mooi van kleur ..
Gisteren dus 2 bolletjes gemaakt en begonnen met een sok .
 

Nou, het viel eerlijk gezegd bar tegen !!  Ik heb het been bijna afgebreid , bijna 20 cm, en nu komen de mooie kleuren pas ...... dat word dus alleen een gekleurde voet . En nu kan je wel zeggen dat ik misschien beter een toe up had kunnen doen , maar ten eerste kan ik dat niet en ten tweede had ik dan een gestreept been met effen voet gehad , ook niet mooi !!


Stukken ertussenuit knippen ? Dan weet ik niet of ik genoeg heb ....... Nope , ik brei gewoon koppig door en bestel nooit geen sokblank meer , hahahaha 


Gelukkig waren mijn nagels wel mooi gelukt :-) 

Thanks for looking !!
hugs, Patti 

vrijdag 12 december 2014

more socks :-)


Hiya girlz,
hoikes meiden ,

Sorry dat ik zo weinig reacties geef op jullie blogs , maar ik lees wel alles !!
Mijn 2de paar dubbele draad sokken zijn klaar en ze zitten weer heerlijk , ik draag ze meestal als ik s'avonds lekker voor de TV zit te breien !


Ze zijn gebreid van allerlei resten Scheepjes, Regia en Drops Delight op dpn 3.5 ...... en nu moet ik weer gewone sokken gaan breien dan kan ik weer resten verzamelen, want de restenbak begint aardig leeg te raken !Deze bol garen had ik eigenlijk voor mezelf uitgezocht, maar vriendlief wilde hem zo graag dat ik maar een beginnetje opgezet heb om het volgend paar voor hem te breien .....Thanks for looking !!
hugs, Pattt

dinsdag 2 december 2014

No more cold feetHiya girlz ,
Hoikes meiden

De dubbele draad sokken waren echt leuk om te breien , zo leuk dat ik al stiekum een 2de paar op de pennen heb gezet ......... een lekker warm als je uren crimi's kijkt :-)Deze zijn gebreid met een draad Scheepjes en allerlei resten Drops Fabel op nld 3.5 volgens het Regia 8 draads schema en ze passen precies !!De volgende worden helemaal van resten gebreid, die moet ik nog bij elkaar zoeken, maar heb toch alvast een beginnetje gemaakt .Met zulke leuke sokken had ik voor nagels lakken geen tijd, hahahaha
Thanks for looking !!'
hugs, Patti