Randje Per Week

SAL Jeanny

dinsdag 6 maart 2012

Snobby Hiker


Hi peeps ,

Hoikes

Aangestoken door Meijra, ben ik gisteravond toch maar weer aan een hitchhiker begonnen ... Ik woon in een "moderne " industriestad , die zo afschuwelijk modern is dat er niet 1 leuke bol breiwol te kopen is !!!! GRRRRRRRR !!!! De handwerkbeurzen zijn me net ietsje te ver weg en ik ben dus helemaal afhankelijk van online winkels .... en het overnemen van wolletjes via Ravelry !
Via een hele lieve meid op Ravelry heb ik mijn eerste snob-wolletje over kunnen nemen met de sprookjesachtige naam Mama LLama Silky Sock .. en zeg nou zelf wat kan je er beter van breien dan een hitchhiker ....als we weer zo'n belabberde zomer krijgen als vorig jaar zal ik mijn hikers hard genoeg nodig hebben !!!!
Deze hiker zal wel saai breien worden , want er is geen echte streepvorming, maar hij voelt o zo zacht aan !!!Thanks for looking !!
Hugs, Patti

4 opmerkingen:

meijra zei

Waaaaaah en ik dacht nog wel dat jij een winkel vlakbij zou hebben. Nou ik moet ook altijd online bestellen, balen hoor. En soms als we gaan toeren, zoek ik op internet een leuk stadje waar ze wel handwerkwinkels hebben. Dan sla ik wel gelijk aardig wat in. Met gevolg dat je soms bollen tekort komt om of over houdt. Maar daar maken we dan weer dekens van. Maar deze hitchhiker wordt ook weer helemaal geweldig qua kleuren. Echt super. En leuk die kraaltjes er gelijk aan. Volgende keer probeer ik dat ook eens.
Nou niet te snel breien he..... ha ha
liefs ik

Creariet zei

Hallo Patti,
Voor deze sjaal kan je gewoon sokkenwol met een groot kleurverloop gebruiken. Regia en Scheepjeswol zijn goedkoop, duurder is Mini Mochi en Noro.
Voor mijn groene vestje heb ik bij de overgang naar het gekleurd patroondeel alleen wat steken moeten meerderen om het stekenaantal voor het patroon kloppend te maken. De gekleurde wol is dunner en ik heb een dikkere naald gebruikt om het wat luchtiger te houden.
Voor verdere vragen of contact kun je me mailen. Adres staat bij mijn profiel.
Groeten,
Riet

Line zei

Deze wordt zeker je lievelings sjaal, het kleurverloop is fantastisch

meijra zei

Ben je al een beetje opgeknapt?
Je was pas toch ook al aan het tobben? Beterschap hoor!
liefs Meijra