Randje Per Week

SAL Jeanny

zondag 1 april 2012

Mojo's


Hi peeps

Hoikes ,

Eindelijk kon ik weer es breien met al die gescheurde spieren en gekneusde ribben en weet ik wat nog meer .... erg , als je niet eens rechtop kan zitten , hahaha, dat was dus letterlijk enkele weken bankhangen en bloederige DVD's kijken !:-)
Deze mojo's zijn gemaakt van Drops Fabel op 4 dps nr 2.5 en ze zitten heerlijk !!! Mijn Sobby hiker is ook bijna klaar en nu maar hopen , dat ik niks meer scheur of kneus in een volgende hoestbui, hahahaha
Btw , let aub niet op het vuil op de bank :-))
Thanks for looking !!
hugs, Patti

4 opmerkingen:

Caroline zei

Wat een prachtige Mojo's :-) Maar je bent aardig gewond, ik hoorde het vrijdag van Ineke, ik had een date met Ineke en Anja in Rijswijk. Gekneusde ribben zijn zooo erg, ik werd er een keer mee wakker, fijn ... maar jij hebt ook spieren gescheurd ? Bahhhh, nou, sterkte ermee en gelukkig zijn er films !

meijra zei

Heb je een ongeluk gehad of zo? Je was behoorlijk beschadigd. Maar de sokken zijn weer schitterend.
Ik schiet trouwens ook niet echt op. Ben ook weer net terug uit het ziekenhuis, en ik mag binnenkort weer, omdat de behandeling niet gelukt is.
liefs Meijra

Line zei

Hier wordt ik helemaal vrolijk van, van de sokken niet van je kneuzingen. Snel beter worden hé

meijra zei

Hey Pat,

Ik hoop echt dat je snel beter wordt joh, je loopt al zolang te tobben nu. Zolang dat ik zelfs vergeten was dat je het al eens verteld had. Ik zat je verahaal te lezen, en ik dacht oh ja. Wat kan je dan lang lopen te tobben he. En dan is sokken breien weer fijn, omdat je dat voorzichtiger vast kan houden.
Schiet je ondertussen al op met je hitchhiker? Het blijft leuk he om te doen.
liefs Meijra