Randje Per Week

SAL Jeanny

vrijdag 26 april 2013

Spring or autumn ???Hiya girlz ,
Hoikes meiden ,

Nadat we gisteren zo'n heerlijke dag hebben gehad , lijk het nu alweer herfst , hagel , regen, wind, en noem maar op . Ik denk dat ik mijn Autum Cowl , gezien op het blog van Blij dat ik Brei, best nog aankan , het weer is er koud genoeg voor .vind ik tenminste als echte kouwlijer zijnde :-)In plaats van 2 bollen Invicta heb ik er 4 bollen Drops delight voor gebruikt , gehaakt op naald 3 .
De sokken voor vriendlief zijn nog niet klaar , ben net het hoekje om , want ik ben ondertussen ook aan een paar lente koffieboontjes voor mezelf begonnen ..... pfff lente !!!

En dan sluit ik nu af met de nailpolish of the week , hahaha met donkerblauw begonnen en via paars naar groen , de batterijen van de camera zijn leeg , dus helaas een niet al te beste foto !Thanks for looking !!
Hugs, Patti

4 opmerkingen:

ineke zei

meid.. ik heb hier vandaag ook weer de kachel aan.. gisteren zat ik in hemdje en rok opgeschoven in de zon te bakken.. raar weer hier altijd

Rita Janssen zei

Je sjaal kan best nog, zeker met die kleurtjes! We geraken nooit aan de zomer denk ik op deze manier :) maar blijven hopen!!!
En nu aan de slag met de sokken!
Koffieboontjes zijn leuk om te breien, heb ik ook al gemaakt :)
Groetjes, rita.

Marion zei

Wat een geweldige sjaal heb je gehaakt en je kan hem zeker nog aan. Ik heb zelfs de verwarming weer aan.
Koffieboontjes breien??????? Ik ben benieuwd!!!!!!!

Fijn weekend en de lieve groetjes van Marion

meijra zei

Gewoon sjaal omdoen, Hij is leuk geworden Pat, en dat patroon kan je ook gewoon bij de garnstudio vandaan halen hoor, daar staat ie zelfs met de wol die je gebruikt heb. Ik heb hem nl een tijd terug ook gemaakt. Hij is zoooo leuk om te maken. Er staat ook een muts en polswarmers bij het patroon.
Zit jij trouwens op pinterest? Ik zie zulke leuke ideeen voor je nagels voorbijkomen, ik moest echt aan jou denken.
liefs ik