Randje Per Week

SAL Jeanny

donderdag 2 januari 2014

Flying away .....Hiya girls
Hoikes allemaal ,

het zal de komende weken erg stil worden hier .... morgenmiddag ga ik naar Schiphol om een vlucht naar CDG Parijs te nemen en vandaar , na een paar uur wachten stap ik in een vliegtuig zoals hierboven op de foto voor een nachtvlucht naar Santiago de Chile ........( 20 uurtjes vliegen in totaal ) .....  daar hoop ik dan een heerlijke vakantie te hebben en over een weekje of 6 hoop ik jullie allemaal weer terug te zien !!

ik wil graag aan die randjes SAL meedoen , maar om daar nou voor thuis te blijven ....... :-)

Thanks for looking !!
hugs, Patti

5 opmerkingen:

Miriam zei

Dag Patti,

Allereerst natuurlijk een goed nieuwjaar! Volgens mij zal het begin je in ieder geval uitstekend bevallen met zo'n lange vakantie.

Morgen komt op mijn blog de uitslag van de give-away van de gehaakte uiltjes en jij bent een van de gelukkigen. Wil je me asjeblieft jouw adres laten weten, dan kan ik het uiltje opsturen als je terug bent.

Groeten, Miriam Klaassen van borduurblog.blogspot.com

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Prettige vakantie Patti!

Marion zei

Nou die randjes wachten wel hoor ga maar lekker genieten van je vakantie. Veel plezier!!!!!!

Lieve groetjes van Marion

Christine zei

Heerlijk genieten, dat wens ik je toe,

Rita Janssen zei

Beste wensen en een hele leuke vakantie gewenst! Zomaar effe 6 weken weg, jij durft nogal! Om daar de randjes voor te laten vind ik toch maar zo en zo, heb je geen tablet met internet ginder of neem je geen werkjes mee? Ik doe dat altijd :-)
Grtjes, rita.