Randje Per Week

SAL Jeanny

vrijdag 14 februari 2014

Back Home !!Hiya girlz,
hoikes allemaal , ik ben weer terug in het natte nederland na 6 weken zonnig Chili ... hieronder enkele pics ... het zijn er niet veel , want omdat fotograferen niet mijn hobby is vergat ik het toestelletje telkens mee te nemen :-)

Zoals je op bovenstaande foto kan zien ( ja ik zat als een van de eersten in het vliegtuig ) , hoef je je in een Boeing 777-300 van Air France tegenwoordig echt niet meer te vervelen , zelf niet op een tripje van 17 uurtjes .... iedereen zijn eigen monitor , met meer dan 100 films en 50 series , spelletjes, etc ... ik heb de halve nacht NCSI liggen kijken en de andere helft leuke gesprekjes gehad met medepassagiers aan het selfservice buffet wat je daar de hele nacht hebt ....


De straat waar ik logeerde bij avondlicht , prachtig he , die Pacific  !!!


Straatmuziekanten in Pedro Mont  ....


Kennissen opzoeken .......


Nog meer straat muziekanten en het klonk nog supergaaf ook ..


De Vasura ( vuilnisdienst ) die niet geweest was :-))


En als laatste voorlopig een foto van de Militaire Politie op de Airport in santiago waar net toen ik naar binnen wou gaan sprake was van een ( valse ) bommelding , waardoor mijn vliegtuig een half uur vertraging had .... een blurry foto, maar ik mocht daar geen fotos maken, hehe ...... binnen in de terminals werden alle wachtende passagiers besnuffeld door grote honden ...... best wel spannend !!!!


Ow ja , en natuurlijk nog ff een van de vele gekochte chileense lakjes showen :-))

Thanks for looking !!
hugs, Patti3 opmerkingen:

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wow 6 weken Chili...dat wordt afkicken dus Patti :-)
Welkom terug

Rita Janssen zei

Na 6 weken zal je nu wel uitgerust zijn en kan je er weer tegenaan! Welkom terug!
Grtjes, rita.

ineke zei

oww je had hier een blogje geschreven dat je thuis was.. ahahah lees mijn leeslijst terug, daar ik 4 dagen niet online was..
fijn dat je het leuk had in chili!