Randje Per Week

SAL Jeanny

zondag 23 februari 2014

Sokken en Randje Per Week 3Hiya girlz ,
Hoikes allemaal ,

Met het randje per week ben ik zover bij , dwz , het allerlaaste randje heb ik niet hemaakt , gewoon omdat ik een hekel aan stiksteekjes heb en omdat ik het niet echt mooi vind !!  Dus nu maar wachten op de randjes van zaterdag !:-)

verder ben ik aan sokken voor hubbie begonnen , want die verslijt ze bij het leven , hoe ie dat voor elkaar krijgt is me eerlijk gezegd een raadsel .
De wol is Regia Kaffe Fasset design , uit de bollenbak , eerlijk gezegd niet mijn favo kleuren , maar hubbie vond m mooi ..... en nu ik ermee aan t breien ben moet ik eerlijk toegeven dat het toch wel echte Kaffe kleuren zijn !Thanks for looking !!
hugs, Patti


6 opmerkingen:

meijra zei

Heee Pat, fijn dat je weer terug bent, ik hoop dat je het naar je zin gehad hebt. Ik ben ook helemaal in de ban van de sokken, maar op 40 graden kan je ze echt niet wassen heb ik door. Dan heb je ze voor niks gemaakt grrr.
Was jij ze op de hand? Of koop je bepaalde wolsoorten gewoon niet.
liefs Meijra

Rita Janssen zei

De sokken zien er kleurig uit, zou hubbie hier nooit kiezen, maar ieder zijn ding :-) en je randjes vind ik alsmaar mooier worden!
Grtjes, rita.

meijra zei

Pat, die oranje met neon groene sokken zijn van on-line, maar je hebt ook al leuke felle kleuren bij medigo 11 en lana grossa en regia heeft nu ook hele gave wol. Balen he dat ze niet zo mooi blijven in de was, de wol is er duur genoeg voor. Ik heb heel enthousiast voor mijn verjaardagsgeld heel veel bollen gekocht, dus ik brei toch maar gewoon door. hi hi.

ineke zei

ik vind dat T. een goeie smaak heeft hoor.. het garen is prachtig!!!
hij zal meer lopen dan jij ahha en daarom verslijten ze harder!

Amarins zei

Niet twijfelen aan je kleuren hoor, ze zijn schitterend! Je sokken ben ik jaloers op hoor haha, ik ga een poging wagen om te breien maar misschien kom ik nog wel bij jou om hulp haha
Groetjes, Amarins

Aangenaam verpozen met Joke zei

Jouw randjes zijn erg mooi van kleur en die ster in het midden staat goed.
Het is leuk om te zien wat iedereen met de randjes doet. Hetzelfde patroon en zoveel mogelijkheden.
Groeten, Joke