Randje Per Week

SAL Jeanny

dinsdag 19 augustus 2014

Finally


Hiya girlz ,
Hoikes allemaal ,

hier dan eindelijk een update van mij , nee ik ben niet op vakantie geweest ( jammer genoeg ) , ..... late we het er maar op houden dat ik gewoon ff nergens geen zin in had , zelfs niet in breien :-(
Maar ja , intussen zijn de sokken van vriendlief klaar , hij heeft ze zelfs vandaag aan en het is er dan ook koud genoeg voor .......


Inmiddels ben ik aan een paar Mojo's voor mezelf begonnen van Scheepjes Invicta extra ( of zoiets ) , dat garen is ontzetten mooi en fijn om mee te haken , maar breien is horror !!   het garen is zo los gesponnen dat je om de 3 steken in de draad steekt en het verloopt zo langzaam van kleur dat het best saai breien is .... snel afbreien dan kan ik garen uitzoeken voor een paar verjaardagssokken voor mijn zus !!  


verder nog enkele lekker felle zomermani's ....

Thanks for looking !!
hugs, Patti XX

2 opmerkingen:

miek zei

de sokken zijn leuk geworden. wat een vreemde vorm hebben die nieuwe sokken! hopelijk zijn je onderbenen en voeten niet in die vorm hahaha.
groetjes miek
ps. fijn weer een berichtje van je te lezen

ineke zei

ben ook niet zo produktief op het ogenblik.. en ja die sokken lijken me vandaag precies goed.. is zo koud.. zit hier met een fleecedeken ok.. en dat in augustus..